Kosár (üres) 0
Extra Ajánlatok Újdonságok

Kategóriák

Akcióban

Minden Akciós termék

Legtöbbet eladott

Minden legtöbbet eladott
Stanley SLL 360 Lézer készlet tartórúddal
  • Stanley SLL 360 Lézer készlet tartórúddal

Stanley SLL 360 Lézer készlet tartórúddal

STHT1-77146
122 526 Ft Az árak az Áfát tartalmazzák
360 fok
Márka


Biztonsági irányelvünk: vásárlóink adatait a lehető legnagyobb biztonságban tartjuk Biztonsági irányelvünk: vásárlóink adatait a lehető legnagyobb biztonságban tartjuk
Szállítási irányelvünk: szállítási költségeink mindig igazodnak a piaci helyzethez Szállítási irányelvünk: szállítási költségeink mindig igazodnak a piaci helyzethez
Pénzvisszafizetési  irányelv: cégünk mindesetben a törvényben előírtak szerint jár el
Pénzvisszafizetési irányelv: cégünk mindesetben a törvényben előírtak szerint jár el

Pontosság: +/- 4mm @ 10m (horizontális és vertikális) 

Önszintező tartomány: +/- 4 fok  

Működési tartomány: 10m

Lézer osztály : 2 

Hullámhossz: 635nm 

Táp: 4.5V.dc (3 x AA elemek) 

Működési idő: 15 óra (folyamatos)

Vízálló: IP54 - de főleg beltéri használatra 

Szerelési menet: 1/4 "és 5/8"

Eszköz súlya: 600g (akkuval)

Eszköz mérete: 115 x 113 x 112mm

Működési hőmérséklet: -10 és + 50 ° C


Stanley SLL 360 Lézer készlet tartórúddal 


  • Automatikus önszintező, 2,7m hosszú állítható rúddal és tartókosárral 
  • Egyszerű kezelés 
  • 360°-os egybefüggő lézervonalat biztosít, valamint 1 függőleges vonalat, lehetővé téve egy keresztsugarat a front részen 
  • Zárható függőinga 


Leszállított tartozékok:

  • Tartórúd
  • Állítható rögzítő elem
  • Elemek
  • Hordtáska


A Stanley-ről

 

Akár  kereskedő Ön, aki a legjobb minőségű termékeket keresi, melyeket vásárlói számára kinálhat, akár egy szakképzett végfelhasználóként keresi a legjobb megoldást, a STANLEY itt van, hogy kiszolgálja Önt.

STANLEY büszke kiváló hírnevére. Célunk, hogy folyamatosan teszteljük, tervezzük és fejlesszük termékeinket a legjobb minőség és a maximális funkcionalitás biztosítása érdekében. Hogy fenntartsuk helyzetünket, mint a világ legjobbja abban, amit csinálunk, számunkra nagyon fontos, valamint az is, amit Önök a STANLEY névtől elvárnak.

A STANLEY Works vállatot eredetileg 1843-ban Frederick T. STANLEY alapította mint  csavarokat és vasalatokat gyártó céget New Britain-ben, Connecticut-ban. Néhány évvel később 1857-ben Frederick unokatestvére megalapította a STANLEY Rule and Level Company céget. 1920-ban a Rule and Level vállalat egyesült a STANLEY Works céggel és elindult az úton, hogy híressé váljon Kéziszerzsám divíziójukkal.

Az évek során a STANLEY Works készített néhány igen innovatív és hasznos eszközt. Ezek közé tartozik a Bailey®  gyalu, a Surform® tisztító kés, a PowerLock® mérőszalag és legújabban a FatMax™ szerszámok. Ma a STANLEY még inkább piacvezető, mint valaha a kézi szerszám innováció területén.


A fenti leírást a gyártó honlapja alapján (www.stanleyworks.hu) készítettük. Ennek másolása, más honlapokon történő felhasználása engedély köteles.