Kosár (üres) 0
Extra Ajánlatok Újdonságok

Mindenszerszám Szállítás

Házhozszállítás díjai Magyarország területén

30000Ft-ig 1500Ft

30000Ft felett ingyenes


A megrendeléseket Magyarország egész területén a DPD, GLS futárszolgálat vagy a Magyar Posta szállítja házhoz, a megrendelés során megadott címre. A szállítás munkanapokon, 8-17 óra közötti időintervallumban történik. Kérjük szállítási címnek olyan címet adjon meg, ahol napközben elérhető. A szállítás napján a futárszolgálat elektronikus előrejelzést küld SMS-ben vagy e-mailben.

Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni, telefonon megkísérli elérni a címzetett vagy értesítést hagy a csomagról, majd másnap megkisérli mégegyszer kézbesíteni a küldeményt. Az értesítőn feltüntetett telefonszámon lehet egyeztetni a második kiszállítás időpontjáról. 

 

A Minden Szerszám Áruház fenntartja a jogot, hogy az 50kg-nál nehezebb csomagolási tömegű, és az egyedi méretű (2+ méter magas/széles/hosszú) termékek kiszállítása esetén egyedi szállítási költséget számoljon fel. Az egyedi szállítási díj mértékéről egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal a 06-70-3993-717-es számon.

 


Rendelje meg online termékünket, vagy válogasson EGYEDI áron a szerszámainkból. Minden termékünk megfelel a legmagasabb igényeknek.

Köszönettel: Minden Szerszám Áruház