Összes TOP termék

AL-KO DRAIN 15000 INOX Comfort Szennyvízszivattyú

112828
1100W / max. 15.000 l/h
84 652 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Rendelésre

Leírás

Működési mód hálózati hajtás
Kábelhossz (metrum) 10
Teljesítmény Watt-ban 1100
Termék méret (HxSzxM) 18,5x20,5x36,6 cm
Max. merülési mélység (m) 5
Max. szállítási magasság (metrum) 11
Max. szállított mennyiség liter/óra 15000
Max. szemcseméter (mm) 35
Nyomócsonk Ø G 1,5" (47,8 mm)
Tömeg (kb.) kg 6,8


AL-KO DRAIN 15000 INOX Comfort Szennyvízszivattyú

 

Szállítási mennyiség 15.000 l/óra. A különleges járókerék-technológiának köszönhetően rendkívüli igénybevételre is alkalmas. Optimális korrózióvédelem a hosszú élettartamhoz.. Többszörös tömítés, kiegészítő V-tömítéssel. Erőteljes, különleges tömítéssel.

 

Hosszú üzemidők
Karbantartásmentes motor. Az AL-KO szennyvíz szivattyúk hosszú élettartamát a motor rozsdamentes acél tengelyének különleges kezelése és az üvegszál erősítésű polipropilén ház garantálják.

 

30mm szemcseméretig
A Drain modellek a nagy szívónyílásnak köszönhetően könnyedén és egyenletesen szivattyúzzák a szennyezőanyagot vagy lebegő részecskéket tartalmazó vizet is legfeljebb 30 mm szemcseméretig.

 

Működés
A merülőszivattyú a szállítandó anyagot közvetlenül a szívórésen keresztül szívja fel, majd a nyomócsonkhoz szállítja. A szivattyút egy úszókapcsoló kapcsolja be, illetve ki.

 

Alkalmazás
A merülőszivattyú kizárólag magánháztartásokban és kertekben történő használatra készült. Üzemeltetése csak a műszaki adatok között megadott tartományokban engedélyezett.

 
Tartósan megbízhatóA többszörösen tömített strapabíró kivitelnek, valamint a rozsdamentes anyagok használatának köszönhetően az AL-KO szennyvíz szivattyúk kiválóan megfelelnek az extrém igényeknek is. Az építési mód hosszú élettartamot garantál.
 
 
Tökéletes felszereltségAz AL-KO szennyvíz szivattyúk minden adottsággal rendelkeznek a zökkenőmentes működéshez : úszókapcsolóval az automatikus be- és kikapcsoláshoz, 90° könyökcsatlakozóval, valamint a szokásos tömlőméretekhez használható kombinált csőcsatlakozóval.
 

A merülőszivattyú alkalmazható:

  • Elárasztott terület víztelenítéséhez
  • Tartályok (például úszómedencék) át- és kiszivattyúzásához
  • Vízvételezéshez kutakból és aknákból
  • Csatornarendszerek és emésztőgödrök víztelenítéséhez

 

A merülőszivattyú az alábbi folyadékok szállítására használható:
Tiszta víz, esővíz, klórtartalmú víz (például úszómedencék esetében), használati víz, szennyvíz, legfeljebb 5% lebegőanyag-tartalommal és legfeljebb 30 mm-es szemcseátmérővel.

 

Hol nem alkalmazható többek közt:

Nagyon homokos súróló hatású víz, sós víz, valamint textil- és papírdarabokat tartalmazó szennyvíz, agresszív, maró, robbanékony vagy gázképző vegyszerek vagy folyadékok, 35°C-nál melegebb folyadék továbbítására

 

A fenti leírást a gyártó honlapja alapján (al-ko.hu) a szerszamdoboz.hu készítette. Ennek másolása, más honlapokon történő felhasználása engedély köteles.

Termék részletei
AL-KO
112828
8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on