Összes TOP termék

AL-KO Easy Crush LH 2800 KIT Komposztaprító

113235

2800 W - 42 mm - 50 l

234 931 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Rendelésre

Leírás
Cikkszám 113235
EAN 4003718050202
0-feszültségkapcsoló ano
Biztosíték (lomha) 16 A
Ág max. Ø 42 mm
Működési mód hálózati hajtás
Fűgyűjtő űrtartalma (liter) 50 l
Teljesítmény Watt-ban 2 800
Vágórendszer forgó késes
Feszültség 230 V
Tömeg (kb.) kg 29

AL-KO Easy Crush LH 2800 KIT Komposztaprító 

Széles betöltő nyílás a speciális AL-KO görgős behúzórendszerrel. A komposztáló kerekeken gurítható, könnyen mozgatható, igen stabil felépítésű. Hengerkése edzett, igen hosszú ideig használható, élezését, cseréjét, csak szakember végezheti.

A nagy méretű, beépített ABS műanyag gyűjtőtartály rendkívűl jó alaktartó, ideális az apríték szállításához. Az uniós szabályoknak megfelelően biztonsági kapcsolóval szerelt, a gyűjtődoboz kihúzásakor a komposztáló működése leáll.

Hengerkéses komosztáló vágótechnológia. Kifejezetten a hosszú szárú, kemény, akár elszáradt ágak aprítására ajánlott.

Az AL-KO hengerkéses technológiája és a nagy teljesítményű motor akár a 42 mm vastagságú ágak aprítására is képes.

Leszállított tartozékok:

  • Védőkesztyű
  • Metszőolló 

 

Vágókéses vagy hengerkéses komposztaprítót használjunk? (AL-KO MH 2800 vagy AL-KO LH 2800)


A legjelentősebb különbség a vágókéses és homlokkéses vágótechnológia között az, hogy a vágókéses komposztaprító aprítéra sokkal kisebb, szétforgácsolt lesz. Így a fásabb, levelesebb kerti hulladék aprítékával jól beteríthetők az ágyások, gyorsabban érlelődő a komposzt. A hengerkéses komposztaprító kése egy élezett fogaskerék, ami inkább durva, 1-2 cm-es aprítékot készít. Ágaprítás esetén az így kapott apríték a pellethez hasonló méretű, és akár fűtésre is használható. Működése közben a komposztálandó anyagot aprítja is és pépesíti is. A hengerkés és az ütköző lemez távolság állítható, a komposztálandó ágak méretéhez igazítható. A hengerkés forgásirányának megváltoztatásávak az esetlegesen beszorult ágak visszahúzhatóak.
Az AL-KO Easy Crush LH 2800 komposztáló vágókéses technológiával működik, tehát a leírás második része vonatkozik rá.

Igen nagy teljesítményű motorral meghajtott kerti gép, egyfázú lakossági környezetben tulajdonképpen a használható legnagyobb, ami még nem terheli túl a hálózatot. Áramfelvétele kb 12 A. Ezzel ez az AL-KO komposztáló kategóriájának legerősebb gépe. Kizárólag a teljesítményéhez igazodó hosszabbító kábellel üzemeltethető!

Állandó üzemeltetés esetén a 60%-40% terhelési szabályt be kell tartani, azaz az üzemidő 60%-ában üresjáraton kell működtetni és 40%-ában terhelés alatt. 

Termék részletei
AL-KO
113235
8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on