Összes TOP termék

AL-KO HWA 4500 COMFORT Házi Vízmű Automata

113140

1300 W, 4500 l /h

157 670 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

Leírás

Előszűrő igen
Teljesítmény Watt-ban 1 300
Max. szívómélység 8
Max. szállítási magasság (metrum) 50
Max. szállított mennyiség liter/óra 4 500
Nyomócsonk Ø G 1" (33,3 mm)
Szivattyú járókerék 1 lépcsős
Szárazon futás igen
Tömeg (kb.) kg 11,5


AL-KO HWA 4500 COMFORT Házi vízmű automata 

Speciális kialakítású AL-KO szivattyú. - A szivattyúba beépítésre került egy komplett hydrocontrol egység, azaz a hidroforokhoz hasonlóan nyomásvezérelt. - A csap megnyitására leesik a vízvezetékben a nyomás és az automatika bekapcsolja a szivattyút, a csap elzárására pedig leállítja. - A vezérlés része továbbá a szivattyút védő szárazon futás kapcsoló, ami szívott viz hiányában leállítja azt, valamint beépített visszacsapó szelep is. - A szivattyú vezérlőrendszer digitális kijelzővel rendelkezik, amiről leolvashatók a hidrofor működés közbeni főbb paraméterei, szükség esetén az üzemállapot módosítható is. - Az AL-KO HWA 4500 COMFORT szivattyú háza üvegszál erősítésű műanyag, amiben a szívó és nyomóoldali csatlakozók strapabíró, menetes rézidomokkal lettek kiképezve. - Önfelszívó szivattyú, használat előtt a szivattyúházat fel kell tölteni a töltőnyíláson keresztül. - A szivattyúfej kialakítása miatt gázos víz továbbítására is alkalmas. - A nagy nyomás előállítására alkalmas járókerék hatékonyan fokozza a víz nyomását, ezzel kimondottan alkalmas automata öntözőrendszerek alapegységének. - Közepes-nagyobb automata öntözőrendszerek ellátására alkalmas.

 

A házi vízmű alkalmazási területe

A házi vízművek rendeltetése kizárólag a vízellátás biztosítása és esővíz továbbítása a magánháztartásokban és a kertben. A házi vízmű alkalmazható: kert- és teleköntözésre, a ház vízellátásánál, nyomásnövelés céljából a vízellátásnál.

 

Hol nem alkalmazható többek közt:

Homokos víz, sós víz, valamint textil- és papírdarabokat tartalmazó szennyvíz, agresszív, maró, robbanékony vagy gázképző vegyszerek vagy folyadékok, 35°C-nál melegebb folyadék továbbítására

 

A fenti leírást a gyártó honlapja alapján (al-ko.hu) a szerszamdoboz.hu készítette. Ennek másolása, más honlapokon történő felhasználása engedély köteles.

Termék részletei
AL-KO
113140
1 Elem
8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on