Kosár (üres) 0
Extra Ajánlatok Újdonságok

Kategóriák

Legtöbbet eladott

Minden legtöbbet eladott
AL-KO SnowLine 55 E Motoros hómaró
  • AL-KO SnowLine 55 E Motoros hómaró

AL-KO SnowLine 55 E Motoros hómaró

113096
177 165 Ft Az árak az Áfát tartalmazzák

212 ccm - 30 cm

Márka


Biztonsági irányelvünk: vásárlóink adatait a lehető legnagyobb biztonságban tartjuk Biztonsági irányelvünk: vásárlóink adatait a lehető legnagyobb biztonságban tartjuk
Szállítási irányelvünk: szállítási költségeink mindig igazodnak a piaci helyzethez Szállítási irányelvünk: szállítási költségeink mindig igazodnak a piaci helyzethez
Pénzvisszafizetési  irányelv: cégünk mindesetben a törvényben előírtak szerint jár el
Pénzvisszafizetési irányelv: cégünk mindesetben a törvényben előírtak szerint jár el
Cikkszám 113096
EAN 4003718047615
Termékcsalád AL-KO
Indítás Berántó kötél/elektromos 230 V
Munkaszakasz 1 lépcsős
Működési mód benzin
Hólapát magassága cm 30 cm
Lökettérfogat ccm 212 ccm
Tartály űrtartalma 3
Teljesítmény kW 4,5
Hó maximális kidobási távolsága (m) 10
Hólapát szélesség (cm) 55
Tömeg (kb.) kg 40

AL-KO SnowLine 55 E Motoros hómaró

Elsősorban ház körüli hóeltakarításra tervezett AL-KO hómaró. Jól használható lakóépületek, társasházak, üzletek és irodák előtti járdák és parkolók hóeltakarítására.

Használható 30 cm magas, frissen hullott hó esetén is.

Az AL-KO 55 E benzines hómaró motorja a hagyományos berántózsinórral indítható, de ki van egészítve egy önindító rendszerrel is. Az egyszerűbb kezelhetőség és a súly csökkentése, de főként az akkumulátorok téli kezelésének problémái miatt ez az önindító rendszer nem akkumulátorról, hanem hálózati áramról működtethető.

A hókidobó irányszögét a kezelő a tolókarnál állva tudja beállítani, innen szabályozhatja, hogy jobbra vagy balra történjen a hókidobás. A kidobás távolsága a kidobó tetején lévő terelőidommal állítható, ezt a kezelő csavarral tudja rögzíteni.

Minden fűnyíróra 1+2 év. Minden termékre a víztechnikában 1+2 év. Az EGYENES szárú fűkaszákra 1 év ami 2 évvel meghosszabodik ha a fűkaszát az egy év lejárta előtt 1-2 hónappal egy hivatalos szakszervizben átvizsgálják. Minden egyéb termékre 1 év. Azokat a termékeket amelykre nem az 1 éves garancia vonatkozik regisztrálni kell az ALKO központ honlapjána  alko.hu.