Összes TOP termék

Fieldmann FZN 4006-B benzines sövényvágó

50003637
26cm3 | 51cm | 24mm
68 224 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Rendelésre

Leírás

benzin motoros sövényvágó

motor típusa: 2-ütem 26 ccm, egyhengeres

teljesítmény: 0,75 kW

penge hossza: 51cm

maximális vágási kapacitás: 24 mm

állítható foggantyú

önsúly: 5,4 Kg


Fieldmann FZN 4006-B benzines sövényvágó

  • Benzinmotoros Sövényvágó (kétütemű) 26 ccm motorral.
  • Pengehossz 51cm, ami lehetővé teszi a hatékony vágást még igen magas sövények esetében is. 
  • Maximális átvágási átmérő, 2,4 cm.
  • A hátsó foggantyút vízszintes pozícióba is lehet forgatni. Ez lehetővé teszi a kényelmes vágást akár függőleges felületén is a sövénynek. 
  • Biztonsági berendezések biztosítják a balesetmentes használatot. Ezek a védőeszközök többek között, az első védőburkolat, biztonsági kapcsoló és késvédőt borítás.

A Fieldmann márkáról

Fieldmann - háztartási és kerti szerszám márka a cseh piacon. Könnyű és egyszerű használatot kínáló, friss, érdekes formatervű gépek kínálatával büszkélkedhet. A márkára játékos, friss színkombináció jellemző. Ilyen szerszámokkal valóban öröm ápolni a kertet.

A Fieldmann termékek kifejlesztése és tervezése során fokozott hangsúlyt helyeztünk arra, hogy maradéktalanul megfeleljenek az igényes felhasználók elvárásainak: megkönnyítik a munkát, időt takarítanak meg, ergonomikus, biztonságos kivitelűek, könnyen kezelhetők, megfelelnek a legújabb trendeknek, és maximális felhasználói kényelmet kínálnak a kertben és házban, műhelyben végzett munkák során.

Bár a nevéből ez nem következik egyértelműen, eredeti cseh márkáról van szó. A cseh menedzsmenttel rendelkező FIELDMANN hátterében egy olyan erős vállalatcsoport található, amely már számos neves márka piaci bevezetésében közreműködött. A Fieldmann menedzserei, és termékekért vezető műszaki vezetői folyamatosan szem előtt tartják a márkával szemben támasztott igényeket, és aktívan dolgoznak a minőségi termékek portfoliójának bővítésén.

A kereskedelmi és műszaki specialisták a kerti gépek és barkácsszerszámok neves gyártóinál szerzett tapasztalataik alapján ugyanazokkal a legjobb kínai gyártóüzemekkel dolgoztatnak, amelyek a piacon már bevezetett neves márkák termékeit gyártják.
A Fieldmann teljes szakembergárdája arra törekszik, hogy az ügyfelek részére kedvező árú, minőségi kivitelű, korunk trendjeinek megfelelő, és valamennyi biztonsági, illetve ergonómiai paramétert tiszteletben tartó termékeket kínáljon.

Termék részletei
Fieldmann
50003637
4 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on