Összes TOP termék

Fieldmann FZR 2028-E 1300 W elektromos fűnyíró

50003577

1300W | 32cm |

46 780 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Raktáron

Leírás

Motor VILLANYMOTOR

Teljesítményfelvétel 1 300 W

Munkaszélesség 320mm

Kezdeti magasság beáll. pozíció 3

Vágásmagasság 20-60

Gyűjtőkosár térfogat 30 l

Jelző töltés kosarak Igen

Állítható magasságú fogantyú Igen


Fieldmann FZR 2028-E 1300 W elektromos fűnyíró

  • Az 1300W teljesítmény és a 320 mm-es vágási átmérő ezt a fűnyírót közepes füves felületeken való munkára ajánljuk.
  • A vágási magasságot egy karral lehet központilag beállítani
  • 4 pozícióban állítható vágási magasság: kiválasztható a 3, 20, 40 és 60 mm-es pozíció
  • A 30 literes műanyag kosár hosszabb munkát tesz lehetővé megállás nélkül.
  • Ennek a fűnyírónak a fogantyúja lehajtható, és így minimalizálhatjuk a tárolási helyigényét.

A Fieldmann márkáról

Fieldmann - háztartási és kerti szerszám márka a cseh piacon. Könnyű és egyszerű használatot kínáló, friss, érdekes formatervű gépek kínálatával büszkélkedhet. A márkára játékos, friss színkombináció jellemző. Ilyen szerszámokkal valóban öröm ápolni a kertet.

A Fieldmann termékek kifejlesztése és tervezése során fokozott hangsúlyt helyeztünk arra, hogy maradéktalanul megfeleljenek az igényes felhasználók elvárásainak: megkönnyítik a munkát, időt takarítanak meg, ergonomikus, biztonságos kivitelűek, könnyen kezelhetők, megfelelnek a legújabb trendeknek, és maximális felhasználói kényelmet kínálnak a kertben és házban, műhelyben végzett munkák során.

Bár a nevéből ez nem következik egyértelműen, eredeti cseh márkáról van szó. A cseh menedzsmenttel rendelkező FIELDMANN hátterében egy olyan erős vállalatcsoport található, amely már számos neves márka piaci bevezetésében közreműködött. A Fieldmann menedzserei, és termékekért vezető műszaki vezetői folyamatosan szem előtt tartják a márkával szemben támasztott igényeket, és aktívan dolgoznak a minőségi termékek portfoliójának bővítésén.

A kereskedelmi és műszaki specialisták a kerti gépek és barkácsszerszámok neves gyártóinál szerzett tapasztalataik alapján ugyanazokkal a legjobb kínai gyártóüzemekkel dolgoztatnak, amelyek a piacon már bevezetett neves márkák termékeit gyártják.
A Fieldmann teljes szakembergárdája arra törekszik, hogy az ügyfelek részére kedvező árú, minőségi kivitelű, korunk trendjeinek megfelelő, és valamennyi biztonsági, illetve ergonómiai paramétert tiszteletben tartó termékeket kínáljon.

Termék részletei
Fieldmann
50003577
4 Elemek
8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on