Összes TOP termék

Stanley 57 részes csavarhúzó készlet fali tartóval

STHT0-62143
57 részes
15 951 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Rendelésre

Leírás

Csavarhúzók
Lapos (mm)6×38, 5×75, 6×100, 8×150
Phillips (PH x mm) 2×38, 1×75, 2×100, 3×150

Precíziós csavarhúzók
Lapos (mm) 2x50, 2.5x50, 3x50
Phillips (PH x mm) 000x50, 00x50, 0×50

Torx T6×50, T8×50

Bitek és bitbehajtók
Behajtó 1x50mm multibit csavarhúzó
Lapos (mm)4, 4,5, 5,5, 6
Phillips (PH) 0, 1, 2×2, 3
Torx (T) 20, 25, 30, 40
Hexagonal (H) 2, 2,5, 3, 4, 5, 6

1/4" dugókulcsok

4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13

5/32", 3/16", 7/32", 1/4", 9/32", 5/16", 11/32", 3/8", 7/16", 1/2"


Stanley 57 részes csavarhúzó készlet fali tartóval

  • 57 részes csavarhúzó készlet, praktikus falra szerelhető tartóval. Króm vanádium pengére öntött kényelmes fogású nyelekkel rendelkező csavarhúzó, erős pengék
  • Nagyméretű rugalmas nyél, a nagy forgatónyomaték eléréséhez, nyomaték kifejtéséhez
  • A méretek és típusok jól láthatóak a nyélen, a megfelelő típus kiválasztásához
  • Minden modell megfelel az ANSI szabványoknak


HOGYAN VÁLASSZUNK CSAVARHÚZÓT

Először eldöntendő, milyen típusra van szükség – egyenes, Phillips, Pozidrive vagy Torx Lapos Párhuzamos Phillips Pozidriv Torx

  • EGYENES – Ideális hagyományos asztalos munkákhoz. A hornyolt csavarhúzók vagy lapos változatban vagy párhuzamos változatban készülnek. A leggyakrabban használt típus a lapos fazon, de abban az esetben például, ha a csavar a felület szintje alatt besüllyesztve található, ahhoz hogy a felület megsértését elkerülhessük, a párhuzamos formát használjuk. Válasszunk a csavar fejéhez méretben megfelelő hornyolt csavarhúzót a túl széles a munkadarabot sértheti meg, a túl keskeny a csavar menetét sértheti.
  • PHILLIPS ÉS POZIDRIV – ideális általános asztalos- és építőipari feladatokhoz. A Philips és Pozidriv csavarhúzók ma már általánosan használt minden méretben, így az 1, 2, 3 és 4 méretben. A csavarok változatos geometriája a megfelelően illeszkedő csavarhúzó szintén széles kínálatát igényli, A Phillips csavarhúzók kialakítása a csavarhúzó mélyebb beillesztését engedi a csavarba, míg a Pozidriv csavarhúzóknál a kiegészítő váll további támaszt jelent.
  • TORX – ideális szervizek és karbantartók részére. Ez a legerősebb és leginkább kopásálló csavartípus, mely a gépiparban, autóknál és a háztartási gépeknél alkalmazott. Torx csavarhúzót 6 méretben kínálunk.

PENGE ÉS HEGY – Erős króm vanádium acél penge, rozsdamentes. Homokszórt pengecsúcsok finom felülete biztosabb fogást biztosít a csavarmenettel és a keményebb edzett penge jól csatlakozik a puhább csavarhoz.

ÜTHETŐ CSAVARHÚZÓK – A csavarhúzók a szerszámládák legkevésbé nélkülözhető tartozékai Ezek a csavarhúzók általában bontásra alkalmas, vagy vésőként, lyukasztóként használhatóak. Az ilyen feladatokra feltétlen az XL típusú üthető csavarhúzóinkat válassza

NYÉL – A maximális hatásfok érdekében a csavarhúzó pengéjére öntött rugalmas, lekerekített végű nyél a legideálisabb, melyek tökéletes kényelmet és a legnagyobb hatásfokot (forgatónyomatékot) biztosítanak.

 

A Stanley-ről

A Stanley egy világszerte ismert márka, főként az olyan termékek miatt, mint a szerszámosládák, kéziszerszámok, mind elektromos, mind mechanikus kivitelben. A STANLEY Works vállatot eredetileg 1843-ban Frederick T. STANLEY alapította, mint  csavarokat és vasalatokat gyártó céget New Britain-ben, Connecticut-ban. Ettől kezdve egyetlen cél lebeg a cég szeme előtt: olyan eszközöket és megoldásokat fejleszteni, melyek megkönnyítik a felhasználók mindennapjait. Frederick Trent Stanley és az unokatestvére, Henry Stanley 1857-ben egyesítették cégeiket, így létrejött a világhírű Stanley, mely márka azóta is szilárdságáról és megbízhatóságáról híres. 1920-ban a Rule and Level vállalat egyesült a STANLEY Works céggel és elindult az úton, hogy híressé váljon ’kéziszerzsám’ divíziójukkal.

Az évek során a STANLEY Works készített néhány igen innovatív és hasznos eszközt. Ezek közé tartozik a Bailey®  gyalu, a Surform® tisztító kés, a PowerLock® mérőszalag és legújabban a FatMax™ szerszámok. Ma a STANLEY még inkább piacvezető, mint valaha a kézi szerszám innováció területén. Mindegy, hogy egy szeg beütése a cél, egy deszka elfűrészelése, vagy egy helyiség szintezése, a Stanley eszközei ugyanolyan profin végzik a dolgukat.


A fenti leírást a gyártó honlapja alapján (www.stanleyworks.hu) készítettük. Ennek másolása, más honlapokon történő felhasználása engedély köteles.
Termék részletei
Stanley
STHT0-62143
8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on