Kosár (üres) 0
Extra Ajánlatok Újdonságok

Kategóriák

Akcióban

Minden Akciós termék

Legtöbbet eladott

Minden legtöbbet eladott
Stanley FATMAX AL32 Optikai szintező
 • Stanley FATMAX AL32 Optikai szintező

Stanley FATMAX AL32 Optikai szintező

1-77-245
163 372 Ft Az árak az Áfát tartalmazzák
32x zoom
Márka


Biztonsági irányelvünk: vásárlóink adatait a lehető legnagyobb biztonságban tartjuk Biztonsági irányelvünk: vásárlóink adatait a lehető legnagyobb biztonságban tartjuk
Szállítási irányelvünk: szállítási költségeink mindig igazodnak a piaci helyzethez Szállítási irányelvünk: szállítási költségeink mindig igazodnak a piaci helyzethez
Pénzvisszafizetési irányelv: cégünk mindesetben a törvényben előírtak szerint jár el
Pénzvisszafizetési irányelv: cégünk mindesetben a törvényben előírtak szerint jár el
Szintező típus Kézi
Pontosság (vonal / rotációs)  1,6mm @ 75m
Működési hatósugár  107m
IP-besorolás 54

Stanley FATMAX AL32 Optikai szintező

 • Mágneses tompítású önszintező mechanizmus 32x nagyítás 
 • Kompenzátor lezáró gomb - a műszert védi a szállítás alatt 
 • Nagy méretű, pontos beállítású fókuszáló gomb 
 • Penta prizma – jól látható libella 
 • Védett optikai lencse, fény és nedvesség ellen 
 • Jól zárt konstrukció, esős időben is védett 
 • A készlet tripodot és 5m-es mérőrudat tartalmaz

Leszállított tartozékok:
 • Alumínium Tripod 5/8" menettel , 97-162 cm
 • Szintezőléc, Alumínium 5m


A Stanley-ről

 

Akár  kereskedő Ön, aki a legjobb minőségű termékeket keresi, melyeket vásárlói számára kinálhat, akár egy szakképzett végfelhasználóként keresi a legjobb megoldást, a STANLEY itt van, hogy kiszolgálja Önt.

STANLEY büszke kiváló hírnevére. Célunk, hogy folyamatosan teszteljük, tervezzük és fejlesszük termékeinket a legjobb minőség és a maximális funkcionalitás biztosítása érdekében. Hogy fenntartsuk helyzetünket, mint a világ legjobbja abban, amit csinálunk, számunkra nagyon fontos, valamint az is, amit Önök a STANLEY névtől elvárnak.

A STANLEY Works vállatot eredetileg 1843-ban Frederick T. STANLEY alapította mint  csavarokat és vasalatokat gyártó céget New Britain-ben, Connecticut-ban. Néhány évvel később 1857-ben Frederick unokatestvére megalapította a STANLEY Rule and Level Company céget. 1920-ban a Rule and Level vállalat egyesült a STANLEY Works céggel és elindult az úton, hogy híressé váljon Kéziszerzsám divíziójukkal.

Az évek során a STANLEY Works készített néhány igen innovatív és hasznos eszközt. Ezek közé tartozik a Bailey®  gyalu, a Surform® tisztító kés, a PowerLock® mérőszalag és legújabban a FatMax™ szerszámok. Ma a STANLEY még inkább piacvezető, mint valaha a kézi szerszám innováció területén.


A fenti leírást a gyártó honlapja alapján (www.stanleyworks.hu) készítettük. Ennek másolása, más honlapokon történő felhasználása engedély köteles.