Összes TOP termék

Stanley Midi szerszámkocsi

FMST1-73601
74,4 x 51,6 x 43 cm
56 693 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Rendelésre

Leírás

74,4 x 51,6 x 43 cm


Stanley Midi szerszámkocsi

  • Professzionális, erős szerszámkocsi IP53 nedvességvédelemmel
  • Habosított polypropilén falak, széles húzókarral és vastag fémcsatokkal
  • Széles 7”-os gumírozott kerekek és megemelt talprész a maximális manőverezhetőség érdekében
  • Beépített lakat rés, V vájat a fedélen, a helyszíni fűrészelésekhez, vágásokhoz
  • Beépített fém fülek (a zár felett) a további ládák, csomagok rögzítéséhez, pl. gumipókkal
  • Kivehető szerszámtálca és függőleges szerszámtartó található a kocsi belsejében
 

A Stanley-ről

 

A Stanley szerszámtárolóit a Stanley Black & Decker készíti, melyet korábban The Stanley Works. néven is ismerhettünk. A Stanley egy világszerte ismert márka, főként az olyan termékek miatt, mint a szerszámosládák, lapátok, motoros fúrók és a kalapácsok. Székhelyük a Connecticut államban található New Britain lett, miután egyesültek a Black & Decker-rel. Frederick Trent Stanley és az unokatestvére, Henry Stanley 1857-ben egyesítették cégeiket, így létrejött a világhírű Stanley, mely márka azóta is szilárdságáról és megbízhatóságáról híres.

Mindent bemutatunk, amit egy Stanley szerszámtárolóról tudni lehet. A kompaktabb tárolóktól a mobil munkaközpontokig. A kompaktak a mindig úton lévő szakemberek nagy barátja, könnyedén mozdítható, kezelhető, mégis rendkívül szilárd. A mobil munkaközpontok nagyszerűek, ha rengeteg szerszámot kell magaddal vinned, mégis egy hordozható ládát szeretnél. Egy garázsban ezek a legalkalmasabbak. Képesek tárolni akár a legkisebb vagy a legnagyobb gépeinket, mégis minden áttekinthető és rendszerezhető.

A Stanley nem viccelt, mikor elkezdte készíteni ezeket a tárolókat. A szerszámtárolóik a végsőkig kitartanak. Azonban mégiscsak van egy probléma a Stanley szerszámtárolókkal kapcsolatban: LEHETETLEN KÖZÜLÜK VÁLASZTANI!


A fenti leírást a gyártó honlapja alapján (www.stanleyworks.hu) készítettük. Ennek másolása, más honlapokon történő felhasználása engedély köteles.
Termék részletei
Stanley
FMST1-73601
8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on