Kosár (üres) 0
Extra Ajánlatok Újdonságok

Kategóriák

Akcióban

Minden Akciós termék

Legtöbbet eladott

Minden legtöbbet eladott
Stanley TLM 220I Lézeres távolságmérő
  • Stanley TLM 220I Lézeres távolságmérő

Stanley TLM 220I Lézeres távolságmérő

1-77-116
286 179 Ft Az árak az Áfát tartalmazzák
200 m
Márka


Biztonsági irányelvünk: vásárlóink adatait a lehető legnagyobb biztonságban tartjuk Biztonsági irányelvünk: vásárlóink adatait a lehető legnagyobb biztonságban tartjuk
Szállítási irányelvünk: szállítási költségeink mindig igazodnak a piaci helyzethez Szállítási irányelvünk: szállítási költségeink mindig igazodnak a piaci helyzethez
Pénzvisszafizetési  irányelv: cégünk mindesetben a törvényben előírtak szerint jár el
Pénzvisszafizetési irányelv: cégünk mindesetben a törvényben előírtak szerint jár el

Dióda: 635 nm

Lézerosztály: II

Hatótávolság: 0.05 m - 200 m

Védettségi osztály: IP 55

Tápegység: AAA 2 x 1.5 V

Működési hőmérséklet: - 10°C - + 50°C

Pontosság: +/- 1.0 mm

Méret: 5.5 x 143.5 x 3.0 cm


Stanley TLM 220I Lézeres távolságmérő

  • Nagy felbontású színes kijelző 
  • Digitális mérőpont kereső 
  • Trapéz, indirekt vízszintes mérés és háromszög terület 
  • Nagy hatótávolság 
  • Jól látható kijelző, akár egy kamera 
  • Segít meghatározni és jelölni a pontot, ahonnan a mérés történik 
  • Pontos mérés napos időben, nagy távolságon is


A Stanley-ről

 

Akár  kereskedő Ön, aki a legjobb minőségű termékeket keresi, melyeket vásárlói számára kinálhat, akár egy szakképzett végfelhasználóként keresi a legjobb megoldást, a STANLEY itt van, hogy kiszolgálja Önt.

STANLEY büszke kiváló hírnevére. Célunk, hogy folyamatosan teszteljük, tervezzük és fejlesszük termékeinket a legjobb minőség és a maximális funkcionalitás biztosítása érdekében. Hogy fenntartsuk helyzetünket, mint a világ legjobbja abban, amit csinálunk, számunkra nagyon fontos, valamint az is, amit Önök a STANLEY névtől elvárnak.

A STANLEY Works vállatot eredetileg 1843-ban Frederick T. STANLEY alapította mint  csavarokat és vasalatokat gyártó céget New Britain-ben, Connecticut-ban. Néhány évvel később 1857-ben Frederick unokatestvére megalapította a STANLEY Rule and Level Company céget. 1920-ban a Rule and Level vállalat egyesült a STANLEY Works céggel és elindult az úton, hogy híressé váljon Kéziszerzsám divíziójukkal.

Az évek során a STANLEY Works készített néhány igen innovatív és hasznos eszközt. Ezek közé tartozik a Bailey®  gyalu, a Surform® tisztító kés, a PowerLock® mérőszalag és legújabban a FatMax™ szerszámok. Ma a STANLEY még inkább piacvezető, mint valaha a kézi szerszám innováció területén.


A fenti leírást a gyártó honlapja alapján (www.stanleyworks.hu) készítettük. Ennek másolása, más honlapokon történő felhasználása engedély köteles.